Nytt selvbetjent booking system innføres i januar 2024

15.januar.2024 introduseres nytt system for booking av tilhengere, verksted og verktøy.

Det nye systemet kommer til å bedre tilgjengeligheten på våre produkter betraktelig.  Alle produkter blir tilgjengelig for reservasjon 24 timer i døgnet. Betaling gjøres ifm bestilling og det vil ikke lenger være nødvendig å kontakte styret for å reservere produkter man ønsker å leie.

For å reservere produkter på den nye bookingløsningen må man være forhåndsregistrert. Alle aktive og betalende medlemmer av klubben kommer til å få en egen personlig innlogging. Mail ifm opprettelse av brukerprofil sendes ut i god tid før overgangen til nytt system. Vi benytter mailadresse som er registrert på medlemmet i gnist, og det kan derfor være lurt å sjekke at vi har korrekt mailadresse registrert.

De nye bookingsidene vil åpnes for reservasjoner noen uker før den 15.januar.2024 slik at produkter kan reserveres og leies fra og med 15.januar.

Gammelt system vil være tilgjengelig og vil fungere som før til og med 14.januar.