Ny prosedyre for leie av verksted og vaskehallDessverre har vi utfordringer med å få returnert nøkkelkort og medlemmer opplever til stadighet at det ikke er flere nøkkelkort i resepsjonen
. Grunnen til dette er at mange unnlater å returnere kort innen rimelig tid etter de har brukt lokalet.  I noen tilfeller er det forglemmelser som er årsaken, mens andre får problemer på grunn av skiftarbeid, ferie o.l
. Resepsjonen har begrensede åpningstider og det er ikke alltid like lett å få returnert nøkkelkort.

For å få bedre kontroll over nøkkelkortene og samtidig gjøre det enklere for våre medlemmer innføres det nye rutiner for leie av lokalet fra og med 01

anginathe time) Almost sildenafil citrate.

. April 2014
. Dette innebærer forhåndsbetaling før utlevering av nøkkelkort, samt retur av kort i kortinnkast på verkstedlokalet umiddelbart etter bruk.

Ny prosedyre for leie av verksted og vaskehall

  • Det skal forhåndsbetales i resepsjonen før nøkkel/kort utleveres. Book god nok tid så du er sikker på å fullføre arbeidet. Oppstår det uforutsette problemer som krever lenger tid, kontakt umiddelbart et styremedlem for utvidelse.
  • Nøkkel til verkstøyskap medfølger nøkkelbrikke
    . Disse skal ikke skilles. Verktøyskap 1 tilhører bukk 1, 2 til 2 osv. Dette sikrer at skap alltid er tilgjengelig for deg som har booket time.
  • Nøkkelkort og nøkler legges i nøkkelinnkast ved avreise.
  • Unnlatelse i å levere nøkler vil gi et gebyr på 500,-  da dette krever bestilling av nye nøkler og sperring av kort.
  • Nøkkelkort til vaskehall kan lånes gratis i resepsjonen ved kjøp av poletter. Kortet legges i kortinnkast på porten umiddelbart etter avsluttet vask.

 Husk at verkstedlokalet er et utmerket tilbud for alle medlemmer! Respekter reglene og rydd opp etter deg, så blir det trivelig for nestemann også!